You're currently on:

Tilmeld nyhedsbrev

Bue værksted

Bue værksted

Nordsjællands Jagt har eget bøssemagerværksted. Vores våbensmed, Nicolaj. Selv er nicolaj erfaren jæger og ivrig bueskytte.

På værkstedet klarer han såvel tilpasning af dit våben som reparationer. Du er altid velkommen til at lægge vejen forbi butikken med dit haglgevær, din riffel eller din jagtbue og få et uforpligtende tilbud.

Servicegaranti
Køber du et våben hos os, yder vi 3 års udvidet garanti, såfremt du får våbnet serviceret hos os mindst én gang årligt

Trimning af din jagtbue
En veltrimmet bue er essentiel for en succesfuld jagtoplevelse. I tillæg til den regelmæssige træning, bør buen efterses af en professionel jævnligt, og blive klargjort til jagtsæsonen. Hos Nordsjællands Jagt efterser vi din bue, og vi sørger for den nøvendige pleje.

Tilpasning
Vores våbensmed er selv ivrig buejæger. Vi kan sørge for at din bue er tilpasset dig, således at du med regelmæssig træning kan blive en bedre bueskytte. På vores buebane kan vi hurtigt identificere eventuelle problemer og sørge for korrekt tilpasning.

Montering af riffelkikkert
Vores våbensmed kan også montere din nye sigtekikkert. Når vi monterer en sigtekikkert, sørger vi for den optiske indskydning - hvilket gør din indskydning lettere.

LEVERING INDENFOR 3-5 DAGE

På varer som er på lager

KOM FORBI BUTIKKEN

Falkevej 9, 3400 Hillerød

SPØRGSMÅL? RING TLF: 22 34 42 90

Og for svar hurtigt og nemt.

Adresse
Åbningstider
  • Søndag-Mandag: Lukket
  • Tirsdag-Torsdag: 10:00 - 17:30
  • Fredag: 10.00 - 18:00
  • Lørdag: 09:00 - 14:00